• LANDSLAGSAKTUELL: Christian Bull håper å få flere muligheter med flagget på brystet.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.
  • POENGKONGE: Mikael Zettergren gjorde 54 poeng for Lillehammer.
    FOTO: Fredrik Hubred Hagen.

Storhamar er i disse dager opptatt med å spille NM-finaler mot Stavanger Oilers. Men på ledersiden jobber sportsutvalget med å styrke stallen ytterligere til neste år. Så langt har de hentet Alexander Reichenberg, Mikael Zettergren og Christian Bull - alle fra Lillehammer. 

trener hardt

Alexander Reichenberg er allerede i gang med styrke- og kondisjonstrening i Hamar, og Lillehammer-gutten forteller at han er veldig motivert før neste sesong. 

- Jeg trener mye styrke og kondisjon nå. Det er mange som har klaget på fysikken min, så jeg skal jobbe litt ekstra på den fronten i sommer. Jeg pleier å trene mye teknikk på sommeren, men nå kommer jeg til å legge litt mer fokus på styrkebiten, sier Reichenberg.

Reichenberg er glad for at Zettergren og Bull blir med på flyttelasset til Hamar.

- Jeg tror begge to kommer til å bli viktige spillere her. Zettergren gjorde flest poeng for Lillehammer denne sesongen, så det sier seg selv at han kommer til å bli en nyttig tilvekst, sier Reichenberg, før han legger til:

- Bull er en ung og lovende spiller, og jeg tror han kommer til å utvikle seg veldig bra her. Han har fysikken og alt annet til å bli en veldig god hockeyspiller.

tror på lillehammer

- Har du litt vondt av Lillehammer som har mistet sine beste spillere?

- Ja, jeg har faktisk det. Men jeg tror Lillehammer kommer til å skaffe seg et slagkraftig lag. De kommer til å henge med selv om vi er borte, sier Storhamars nye nummer 61.

Teknikeren tror fortsatt de gule og blå har en god sjanse til å vinne NM-gull.

- Storhamar har fortsatt en god mulighet til å vinne, men de må få gjort noe med startene sine. Dersom de klarer å starte bedre, tror jeg muligheten er stor, avslutter Alexander Reichenberg.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00