Storhamar-spillerne Alexander Reichenberg og Magnus Lindahl kommer ikke til å være en del av Storhamars kamptropp under søndagens hjemmekamp mot Sparta.

Spillerne skal ha drukket alkohol i Oslo forrige torsdag, og nå kan de vente seg to kamper på tribunen.

Sportssjef Sjur Rakstad-Larsen sier følgende til klubbens hjemmeside:

- Det finnes ikke et uttalt forbud mot å gå ut, men vi mener at gutta burde ha visst bedre. Samtidig erkjenner vi at alle kan gjøre feil.

HA-sporten har forsøkt å komme i kontakt med begge spillere fredag formiddag for å få en kommentar til situasjonen, men vi har foreløpig ikke fått svar. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.