Mandag ble Alexander Reichenberg tatt ut til Norge-troppen som denne helgen møter Ungarn, Frankrike og Danmark i DNB Arena, Stavanger.

Før kampen ble Färjestad-målvakt Lars Haugen intervjuet av TV 2, og han skrøt av Storhamar-spilleren.

- Jeg var spent på flere av de nye spillerne som er med, og Alexander Reichenberg har vært bra. Han ser spennende ut, skrøt Haugen av Reichenberg.

Reichenberg, som spilte mot Turku tirsdag, ble sittende på benken hele kampen. Han ventes imidlertid å få spilletid mor Frankrike i morgen, og mot Danmark lørdag.

bastiansen-goal

Norge åpnet kampen i høyt tempo, og gjestene fra Ungarn måtte ty til ufine midler for å stoppe Roy Johansens gutter.

Hele fire ganger måtte gjestene sette seg i utvisningsboksen i løpet av de første 20 minuttene. Med ett sekund igjen av den siste utvisningen kom Norges første scoring. Anders Bastiansen fikk pucken upresset på bakre stolpe, og den tidligere Färjestad-spilleren dundret gummiskiva inn bak en utspilt Miklos Rajna.

perlescoirng

Norge dominerte den andre perioden fra start til slutt.

Mannen som skrøt uhemmet av Storhamar for en drøy måned siden, Alexander Bonsaksen, dro seg inn i Ungarn-sonen, fintet vekk en motspiller og la en nydelig backhand-pasning over til Andreas Heier, som fant Stavanger-spiller Mathias Trettenes på bakre stolpe. Trettenes fikk en enkel jobb med å sette inn 2-0-scoringen.

Like Etterpå la Lillehammer-gutten Dennis Sveum på til 3-0. Han fikk pucken på blålinja og skjøt, og Trettenes gjorde en god jobb med å dekke Rajna på mål. Dermed trillet pucken mellom beina på målvakten.

ask satte spikeren i kista

Det var aldri noen tvil om hvilket lag som skulle vinne, og det bar den siste perioden preg av.

Norge fikk imidlertid en scoring til da Morten Ask var Frempå i power play.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.