Hamar
- Det som forbauser oss, er at vi er under skjerpet overvåking og sender jevnlig inn rapporter på hvordan situasjonen er hos oss. Før poengstraffen kommer, har vi ikke hørt noen verdens ting. Ut fra rapportene vi har sendt inn, bør ishockeyforbundet ha fått med seg at vi har klart å snu Storhamar-økonomien fra minus til pluss. At dette nødvendigvis må ta litt tid, burde hockeyforbundet være innforstått med, men de to siste månedene har vi drevet med et plussresultat på mellom 150.000 og 200.000 i måneden, sier Stein Onsrud.
- Hvorfor har ikke forbundet reagert tidligere, hockeypresident Gerhard Nilsen?
- I sommer ble ikke de innsendte rapportene fulgt opp av oss, det skjedde først per 30. september. De tallene vi fikk fram da, viste et helt annet bilde enn det som budsjettet sa da lisensen ble delt ut 24. april. Derfor fant vi grunn til å reagere.
Forbundet har flere sanksjonsmuligheter overfor Storhamar: Bot og poengtrekk. I verste fall kunne de dratt inn klubblisensen.
- Vi innså at bot til en klubb som ikke har penger, er meningsløs. Derfor ble det poengtrekk,
- Hvorfor 15?
- Godt spørsmål, men kort forklart har det noe med historien å gjøre, størrelsen på gjelda, underskuddet og hvor mange ganger tidligere klubben har vært ute i samme uføre, sier Nilsen.
Ifølge pressemedldingen fra Norges Ishockeyforbund, har Storhamar Dragons forverret sin økonomiske situasjon med 2,5 mill. kroner.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.