Hamar
- Ingen i Storhamar har påstått at vi skulle klare å ha et pluss på 1.560.000 i bøkene våre ved nyttår, uten at vi får solgt hallnavnet. Det tar alltid tid å snu en bedrift fra minus til pluss, men nå har vi klart det og har kjørt to måneder med overskudd, sier Kristiansen, som selvsagt er hoderystende uenig med poengstraffen fra Norges Ishockeyforbund:
- Straffen er fastsatt etter skjønn. Bruker dem skjønn i fotballforbundet, spør Kristiansen retorisk og svarer selv: - Nei, der har de regler for hva straffen skal være etter graden av forseelse.
At Storhamar ligger 2,5 millioner kroner etter budsjett, er tatt ut fra Storhamars egne tall.
- Vi har kjørt åpen linje og ikke lagt skjul på noe. Det blir vi nå straffet for. Men vi skal jobbe videre og har som mål å bli kvitt leverandørgjeld rundt nyttår. Klubben kommer også til å intensivere markedsjobben. Salg av hallnavnet kommer til å bli første prioritet for den nye markedsmedarbeideren vår. Deretter må vi få fart på aksjesalget samtidig som at laget må fortsette å prestere. Hvis vi får til alt dette, vil framtida for Dragons være lys. Jeg vil si det slik at vi er inne på begynnelsen til noe nytt i klubben, sier Kristiansen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.