Dragons-trener Michael Smithurst klør seg i hodet. Lista over skadde spillere nærmer seg gamle høyder, mens Smithurst frykter for helsa til de som er igjen og tar støyten.
HAMAR
- Det er de friske spillerne jeg må ta hensyn til ved blant annet ikke å kjøre dem for hardt på trening, forklarer Smithurst.
Grenser til det ekstreme
- Belastningen på disse folka er stor nok som den er. Det grenser til det ekstreme når noen må ta så mange skippertak i andres skadefravær. De har løst oppgaven med bravur, og har stor tillit, men samtidig er det jeg som står ansvarlig for resultatene og det stresser meg i perioder. Vi vil gjerne vinne hver kamp, og vi vinner mange kamper, men samtidig ser vi at belastningen på dem som spiller, blir større og større, spesielt på backsiden.
Alle seks ute mot M/S
- En eller to skader kan vi alltids skyve unna, men ikke seks. Da må vi ta ekstra hensyn til hvor hardt vi kan trykke på i en treningssituasjon. Trøsten får være et ordtak fra den tida jeg spilte selv:
- Vi skal aldri undervurdere røkla når vi er på tur, smiler Smithurst.
Larrivée med lyskestrekk
Michael Smithurst regner ikke med at verken Christian Larrivée, Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes, Eirik Dagfinrud, Martin Blakseth Huse eller Andre Bjørge Paulsen rekker kampen mot M/S torsdag.
Larrivée sliter med lyskestrekk, men mente selv han hadde en fair mulighet til å nå kampen. Smithurst er av en annen oppfatning: - Slike skader tar tid å lege og vi risikerer ingen ting med Larrivée. Jeg tror ikke han spiller mot M/S.
Lars Løkken Østli prøvde seg på is igjen i romjula, men fikk trøbbel.
- Jeg trenger 14 dager til, sa Løkken Østli.
Umulig å forebygge
Andreas Øksnes har slitt med problemer i hofteregionen, men nå mener en å ha funnet årsaken til problemene, slik at dette kan behandles. Han blir borte en god stund til.
Huse får skinne
Martin Blakseth Huse får i disse dager, tilpasset en skinne han kan spille med, men først må han igjennom en tilvenningsprosess.
André Bjørge Paulsen har ryggproblemer som gjør at heller ikke han blir spilleklar med det alle første.
- Alt dette er smell og trykkskader som det ikke er mulig å forebygge, sier Michael Smithurst, som er en smule frustrert over ikke å ha fått stilt med fullt mannskap i én eneste kamp denne sesongen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00