HAMAR: I dag gjester Storhamar Kristins Hall, med den samme troppen som har spilt tre kamper på under en uke.

For noen uker tilbake bekreftet Storhamar-ledelsen at Marius Mathisrud var A-stallens siste brikke, men Rune Gulliksen sa til HA-sporten i går at en 20-åring fra Kongsvinger vil få sjansen til å spille seg inn i laget neste uke.
Det dreier seg om Kim Andre Fremming, fetteren til Lars Erik Hesbråten.
Han har slitt med en ryggskade, og skulle egentlig få prøve seg i Storhamar før sommeren.
Nå får han en ny sjanse:
- Fremming kommer for å trene med oss. Jeg har trent ham før, og har også sett ham i noen 1. divisjonskamper. Han har slitt med ryggen, men nå håper vi han skal være frisk, slik at han får vist hva han står for, sier Gulliksen.
Han ser det som svært viktig at Dragons henter spillere fra Kongsvinger:
- Først og fremst ønsker vi selvfølgelig å satse på våre egne. Men samtidig må vi vise spillere i Hedmark og Oppland, at de har en sjanse i Storhamar. Vi har gode tradisjoner med å hente gode spillere fra Kongsvinger, og de er en viktig farmerklubb for oss, fortsetter Dragons-treneren, som forhåpentlig leder Storhamar til en ny seier mot Lillehammer i dag:
- Vi skal kjøre på fra første dropp. Jeg forventer full innsats, men vi merker også at vi er inne i en tøff periode, sier han.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.