HAMAR: Orskaug er i full gang med å spikre neste sesongs A-stall, og Ruben Smith står øverst på prioriteringslista.
Vil beholde Ruben
- Det er uavklart når det gjelder målvakter, men det er ingen tvil om at vi gjerne vil beholde Ruben. Vi er inne i en prosess. Det er en sjanse for at vi ikke koster på oss en keeperduo som vi hadde denne sesongen, sier Torbjørn Orskaug.

Ruben Smith har uttalt at han ser spill utenfor Norge som et steg videre i karrieren, men der avhenger alt av om det kommer noen tilbud.
Kontrakten hans med Dragons går ut 1. mai. Nå er Smith med landslaget i VM-oppkjøringen.
Jonas Norgren har bygd hus i Sverige, hvor familien nå bor.

Vil ha med Koivu
Når det gjelder backene har Teddy Midttun, Mattias Livf og Lars Løkken Østli kontrakt videre. Andreas Hjelm har skrevet ny kontrakt nylig.

- Vi er i dialog med Eerikki Koivu. Han ser seg rundt i klubbmarkedet. Koivu har vært en viktig spiller for oss, og er en spiller vi vil ha med videre. Vi er i dialog. Cato Ørbæk blir med oss videre. Mats Larsen Mostue har fått et kontraktsforslag og vi har hatt positive samtaler. Når det gjelder Mikkel Stensrud, skal vi snakke sammen, og se hvilken type avtale vi kan komme fram til. Det er et økonomisk spørsmål, sier Orskaug.

Vil beholde Hesbråten
Når det gjelder løperne har Eirik Skadsdammen, Pål Johnsen, Joakim Jensen og Simen Hoel Johannessen kontrakt videre. Eirik Børresen fikk sin første A-kontrakt nylig.

- Vi vil ha med Lars Erik Hesbråten videre. Han har fått et kontraktsforslag. Nå er han med landslaget, og vi skal snakke sammen senere. Trygve Hillestad har også fått et kontraktsforslag, og jeg er ganske sikker på at vi blir enige rett etter påske. Det samme gjelder Martin Blakseth Huse.

Håper på Stubrud
Hans Gardli Stubrud imponerte før han reiste på sin planlagte tur ute i verden. Orskaug håper å finne en hockeyløsning der i forhold til neste sesong.

- Han står på blokka, og vi ønsker å ha med Stubrud neste sesong. Han kommer tilbake til sommeren. Hans presterte over forventning de kampene han spilte denne sesongen. Det var moro, sier Orskaug.
Antti Hildèn får ikke ny kontrakt, mens Kristian Forsberg forsvinner til Modo.
- Det å erstatte etablerte spillere er et tema, men dette vil bli et økonomisk spørsmål. Neste sesongs spillerstall blir ikke dyrere, og det er mulig at det blir en billigere spillerstall enn denne sesongen. Vi får se hva vi får til.

Trenerkabalen
Det jobbes også med trenerteam og sportslig apparat.

Aleksander Smirnovs kontrakt går ut 1. mai. Ole Eskild Dahlstrøm har kontrakt til juni.
- Vi er inn i en god prosess i forhold til å sette sammen et sportslig apparat. Det er ikke sikkert min rolle blir slik den har vært denne sesongen. Vi skal trene igjen 27. april. Da håper vi å ha ting på plass i forhold til trenerteamet, sier Torbjørn Orskaug.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00