Eliteseriekampen i ishockey mellom Stjernen og Vålerenga sist fredag måtte stoppes etter at bortefansen tente på bluss på tribunen i begynnelsen av annen periode. Det førte til kraftig røykutvikling, og hallen måtte evakueres.
- Det er foreløpig ingen som er siktet for å ha tent bluss inne i hallen, men det er viktig å se på dette med at det ble brukt pyroteknisk bluss inne i Stjernehallen. Det er alvorlig, sier politioverbetjent Øyvind Nilsen ved Fredrikstad politistasjon til NRK.
Politiet skal etterforske bruken av bluss blant Vålerenga-supporterne og Stjernens sikkerhetsrutiner.
- Vi kommer til å be arrangøren om å stille til et møte, så vi sammen kan se på de erfaringene vi har gjort. Vi ønsker at vi skal komme fram til noen tiltak for å unngå slike situasjoner senere, sier Nilsen.
Norges Ishockeyforbund har bedt klubbene om å gi en redegjørelse innen onsdag.
- Det er overveiende sannsynlig at det kommer en reaksjon, men jeg ønsker ikke å spekulere på hva det kan være, sier generalsekretær Jon Haukeland i Norges Ishockeyforbund til NRK. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.