Vålerenga slo Dragons, og tok seg til finalen. Temperaturen var på kokepunktet både på isen og tribunene under kampen. Kokte gjorde det også for en god del pøbler etter kampen , skriver TV2.no. 

På plass på kampen var et titalls personer fra et kjent pøbelmiljø rundt Vålerenga. Etterpå forsøkte rundt ti av disse å gå til angrep på bussene som skulle kjøre tilreisende fra Hamar hjem.

Personene ble gjenkjent av sivilt politi på stedet. Sammen med uniformert politi ble disse stoppet før de kom frem til bussene.

– Vi følger med på dem. Det skal ikke være slik at noen få ødelegger for alle andre. Jeg mener det er viktig at klubber og supportere tar avstand fra slike personer, sier Stølen.Nå blir det finalekamper mot Stavanger Oilers for VIF de kommende ukene - og potensielt nye muligheter for pøblene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.