Bryan Schmidt skulle gjerne ha spilt neste kamp allerede tirsdag, men må vente på grunn av landslagspause.
- Jeg føler det er litt uheldig for meg at det er landslagspause nå, jeg jeg føler meg i godt slag, og hadde gjerne spilt flere kamper med en gang. Samtidig får jeg en god sjanse til å lære med Storhamars spill, og bli kjent med alle lagkameratene på trening, sier Schmidt.
Amerikaneren mener Lillehammers spillestil, kontra Frisk Askers, er årsaken til at han på to dager så ut til å ha tatt et sjumilssteg.
- Kampen ble litt nordamerikansk, med høyt tempo og mange dueller. En god kamp. Det passer meg mye mer enn når motstanderen gjør det de kan for å senke tempoet, som Frisk Asker gjorde.
Han er hentet inn for å bruke muskler, men viste lørdag at han kan mer. 31-åringen var fint framme på en overgangsmulighet, og da pasningen fra Nathan Martz kom styrte han elegant inn pucken via stolpen til 1-0. Senere skjøt han et skudd som Lillehammer-målvakt Joe Fallon måtte gi retur på, og Christian Larrivée omsatte i 2-0.
- Når jeg får muligheten til å bidra offensivt, tar jeg den. Denne sjansen kunne jeg ikke la gå fra meg.
Han ryddet også opp i stor stil foran eget mål lørdag, inspirert av fansen.
- De skapte en herlig ramme.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.