HAMAR: Storhamar Dragons har etter planen is i Hamar OL-amfi og Storhamar Ishall til om lag 9. april.
Dermed har de litt tid igjen ettersom sesongen ble avsluttet brått med kvartfinaletap.
Carl Oscar Bøe Andersen og den sportslige ledelsen har fått bedre tid til å planlegge tryouten som i fjor ble holdt midt i sluttspillet og semifinaleserien mot Vålerenga.

Gode resultater

- Vi fikk mye ut av dette opplegget i fjor, med både Blake Cosgrove og Jimmy Andersson til A-laget. Men vi ble tatt litt på senga av den store interessen, forklarer Dragons' daglige leder.
Mange klubber har planlagt et lignende arrangement denne våren, og har invitert spillere til å vise seg fram i løpet av en dag eller to.
- For oss er det en veldig god måte å se spillere på. Vi er ikke i en posisjon der vi kan ha egne folk som reiser rundt og ser på spillere. En tryout sammen med god kontakt med agenter vi har gode erfaringer med er en viktig del av å få på plass neste års spillerstall.

Håper på Livf

Dragons starter opp igjen med 1. divisjonslag kommende sesong, og vil også invitere aktuelle spillere til tryout for dette laget. Carl Oscar Bøe Andersen håper å få på plass en avtale med Mattias Livf som hovedtrener for dette laget.
- Vi har fått positive tilbakemelding fra spillere både i Oslo og andre steder, som kan tenke seg å komme tilbake til Storhamar hvis 1. divisjonslaget får et bedre tilbud enn forrige gang. Da ble det ikke seriøst nok for noen spillere, samtidig som vi i ettertid ser at det ble altfor mye å gjøre på Ole Eskild Dahlstrøm. Vi ønsker at 1. divisjon skal være en god arena for våre nest beste spillere.

Michaels røde tråd

Michael Smithurst skal fortsatt trekke i den røde tråden når det gjelder spillerutvikling, og kommer til å samarbeide med treneren for 1. divisjonslaget.
- Michael får en viktig rolle, og har gjort en god jobb i år. Det er viktig at spillerne som hospiterer på A-lagstreninger og kamper får gode tilbakemeldinger med seg tilbake til 2. laget og juniorlagene, slik at de er motivert til å jobbe videre, og ikke tror at de ikke var gode nok fordi de ikke hørte noe mer, understreker Bøe Andersen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00