Eirik Børresen var en av Storhamars beste utespillere. Han tok med seg mye positivt.
- Vi fryktet ikke Stavanger tross de siste tapene mot dem, og det synes jeg vi viste gjennom å ha trua på oss sjøl fra start. Vi må ta med oss denne opplevelsen framover, sier 20-åringen.
Først vant han pucken i midtsonen og kontret sammen med Pål Johnsen i 1. periode. Det endte med 1-1 og Johnsens 250. mål for Storhamar.
Så vant han pucken i midtsonen i starten av 2. periode, gikk over blålinja og fyrte av et skudd Ruben Smith ikke så snurten av får den lå i nettet.
- Det ble et bra skudd, flirer Børresen etter sin fjerde scoring for sesongen.
- Men det kan bli flere mål, jeg scorer ikke annenhver kamp akkurat, men jeg skal fortsette å tromme på, og jakte flere mål, lover Børresen, spisende på ei brødskive med nugatti før den lange bussturen hjem i natt.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.