HAMAR (HA): Thoresen har signalisert at han kan være inne i sin siste sesong som Oilers-trener. Overfor HA-sporten gjør han det klart at den endelige avgjørelsen må tas ganske snart.

- Det vil være greit å få avklart det før OL-pausen, sier Thoresen.

Oilers jobber hardt for å få på plass ei pakke som gjør at Thoresen og kona skal forlenge oppholdet sitt, men HA-sporten har en kilde som mener det er størst sjanse for at Thoresen velger å vende hjemover, selv om denne kilden heller ikke føler seg helt sikker.

Det som taler for at Thoresen gir seg i Stavanger, kan være at han allerede har lyktes svært godt der gjennom at han allerede har vunnet kongepokalen, er favoritt til å vinne både serien og kongepokalen igjen og han toppet det hele ved å vinne europacupen.

Vil gi «boost»

Selv om Storhamar Dragons ligger med en halvt brukket rygg rent økonomisk, er det likevel grunn til å tro at de følger situasjonen nøye.

En mulighet til å resignere Petter Thoresen som trener før neste sesong, kan være akkurat den vitaminpillen klubben trenger for å få enda tyngre samarbeidsavtaler på plass.

Petter Thoresens cv viser at han er en suksessgarantist hvis han har et bra lag på plass.

Spørsmålet er bare om Dragons klarer å reise seg nok til å gi Thoresen et tilbud han sier ja til.

- Spennende løsning

Daglig leder Erik Kristiansen har tidligere drømt høyt om å samle Thoresen-klanen i Hamar igjen med Petter som trener og sønnene Steffen og Patrick som spillere på laget.

Nå kan det hende muligheten er nærmere enn mange tror, selv om tidspunktet for Dragons kunne vært bedre med tanke på den anstrengte økonomien.

- At det er en spennende løsning er vel hevet over enhver tvil, sier Kristiansen, som bekrefter at økonomisk er det noen utfordringer som må løses før drømmen realiseres.

I tillegg vil andre klubber på Østlandet også garantert prøve seg.

- Petter vil alltid være et navn som mange klubber har på agendaen, sier Kristiansen.

Hva med Lillehammer?

Thoresen selv innrømmer at det ikke spiller så stor rolle hva klubben heter hvis han skal skifte beite.

- Jeg får alltid hjerte for klubben når jeg går inn i en ny klubb. Da går jeg hundre prosent inn i jobben. Det spiller ingen rolle sånn sett hvilken klubb det er snakk om når du har vært med så lenge som meg. Jeg gir jernet uansett.

- Så i teorien kunne du trent Lillehammer også, selv om du har sterke røtter i Storhamar?

- Jeg er åpen for alt. Jeg har bare lyst til å jobbe med noen som vil prestere. Og jeg har en tendens til å få dem til å prestere, sier Thoresen, som understreker at Storhamar Dragons er en mulighet.

- Storhamar er en fin klubb, men det er bekymringsfullt at det har vært så mye å stri med for dem de siste årene, sier han.

Siden Roy Johansen slutter som landslagssjef etter denne sesongen, er det grunn til å tro at Petter Thoresens navn også vil dukke opp når etterfølgeren hans skal ansettes.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.