HAMAR: Flere av lagene i eliteserien har spilt flere treningskamper enn Dragons.
Trent hardt
- Vi har trent hardt og spilt få kamper så langt. Guttene så litt for pigge ut etter Lillehammer-kampen sist, så vi kjørte på med mer trening. Men det blir lettere bein etter hvert, sier Johansson, og fortsetter:
- Denne uka blir det tre kamper. Vi skal ha kortere treninger med mer tempo. Grunnmuren er lagt og det ser bra ut.
Han er veldig godt fornøyd med treningsviljen og intensiteten på treningene.


- Bra offensivt


Etter tre kamper har han denne konklusjonen:
- Offensivt har det vært mye bra. Vi har mest å jobbe med defensivt, men det kommer etter hvert. Vi trenger noen kamper til for å få ting til å sette seg. Jeg vet nok mye mer om hvor laget står etter denne uka. Etter disse tre kampene vet jeg mer om hvor hver enkelt spiller står også. Det synes best i kampsituasjon.


Tre kjappe


Dragons møter Lillehammer hjemme i kveld, Frisk-Asker borte fredag og Stjernen hjemme lørdag.
- Det blir mer terping på detaljer framover mot seriestart. Vi har ikke brukt så mye tid på detaljer, overtallsspill og undertallsspill så langt.


Skal snekre sammen femmere


- Så skal vi sette sammen femmerne. Jeg har noen planer i forhold til det, men dette er uansett en prosess som vil gå hele tiden.
Det er stilt store forventninger til Christian Larrivee. Mange tror kanadieren blir en av de store profilene i eliteserien denne sesongen.
- Han har vist mye bra, og jeg tror han kommer mer og mer, sier Peter Johansson.
Hestmann får sjansen
Dragons-treneren har gitt begge målvaktene bra med spilletid så langt. I kveld er det Robert Hestmann som får sjansen.
Når det gjelder resten av kveldens lag vil Johansson vente til tirsdagen. Fredrik Lystad-Jacobsen og Eirik Salsten har nemlig slitt med sjukdom.
- Jeg tror ikke Salsten kan spille. Jeg håper på Lystad-Jacobsen. Eirik Skadsdammen står over, men spiller kanskje fredag. Han er i trening, sier Peter Johansson.


Vil ha revansje


Storhamar har møtt kveldens motstander, Lillehammer, en gang før i august. Da vant Dragons 6-4 i Kristins Hall.
Etter det har trener Tor Nilsens gutter slått Manglerud/Star to ganger: 6-3 og 4-0. I den første kampen hadde Lillehammer seks forskjellige målscorere.
Tidligere har de tapt mot Leksand (1-2) og slått Borlänge (7-1).
PS! Andreas Martinsen er ute med skade for Lillehammer.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.