HAMAR: Peter Johansson er kjent med derbyfølelser fra sin tid i Rögle i møtene med Malmö. Etter fem kamper mot Lillehammer, har han rukket å få smaken på mjøsderbyene også.
Svenske ser absolutt ikke på Lillehammer som noen enkel kvartfinalemotstander, selv om Storhamar har slått dem både 6-1 og 4-1 før det kom tre jevne kamper.
- Det var bare i 6-1-kampen vi var klart best. De andre kampene - også den vi vant 4-1 - har vært tette og jevne, sier Johansson.
Hvor mange kvartfinalekamper Storhamar trenger for å gå videre, vil han ikke spekulere i, men han har en god følelse foran kvartfinalene.
- Vi har vært stabile gjennom hele sesongen, og jeg føler meg bekvem med situasjonen.
- Også får spillerne et ekstra løft nå som sluttspillet starter?
- Ja, det håper jeg. Det blir en litt annerledes type kamper i sluttspillet, og jeg ser fram til oppgjørene mot Lillehammer og mye folk på tribunene, sier Storhamar-treneren foran første kvartfinalemøte i Hamar OL-Amfi. Det gjelder å bli best i sju kamper for å gå til semifinalen.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.