HAMAR: Dragons-treneren er fornøyd.

- Jeg hadde en plan, og det har fungert veldig bra. Jeg ser ingen grunn til å forandre på femmerne, sier Gullik.

Stabile femmere
Så langt har han kjørt disse spillerne i de tre første femmerne:

Mattias Livf, Mats Larsen Mostue - Joakim Jensen, Pål Johnsen, Johan Ramstedt (1. femmer), Eerikki Koivu, Andreas Hjelm - Marius Mathisrud, Lars Erik Hesbråten, Eirik Skadsdammen (2. femmer), Cato Ørbæk, Lars Løkken Østli - Eirik Børresen, Trygve Hillestad, Martin Blakseth Huse (3. femmer).
4. femmeren mot Lillehammer for en uke siden var Teddy Midttun, Mikkel Stensrud - Christian Remo Nicolaisen, Ørjan Mikkelsen, Simen Hoel Johannessen.

Mange poeng
- Vi håper selvfølgelig at 1. femmeren skal produsere mange poeng. Pål (Johnsen) og Johan (Ramstedt) er ganske like i spillestilen, flinke til å holde i pucken, mens Joakim (Jensen) har gode avslutningsegenskaper.

Gulliksen og Ole Eskild Dahlstrøm har lyst til at Dragons skal framstå med raske vendinger og spille en offensiv og fartsfylt hockey.
- Gutta har tatt den utfordringen på en veldig bra måte. Men uansett skal vi ha hard jobbing i bånn. Det er det aller viktigste.

Fire av fire
Dragons har fått en bra start på sesongen. Fire treningskamper er spilt.

Og fire er vunnet.
- Det er vi fornøyd med. Vi vil alltid vinne, uansett hva slags kamp det er. Slik må det være. Seiere gir sjøltillit.
Storhamar møter Lillehammer igjen i Hamar OL-Amfi i kveld. Lagene møttes på Lillehammer for en uke siden. Da vant Dragons 4-3.
Daniel Wälitalo starter kampen i mål i kveld.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.