HAMAR: Her forteller han sjøl om episoden som fikk adrenalinet til å boble ekstra i den målkåte kroppen:
Ble forbannet
- Jeg mener det var klar utvisning. Jeg kjørte tennene i vantet, men det ble avfeid som filming. Det skal jeg ikke ha på meg, og det tente meg. Jeg ble rett og slett forbannet, sier Jensen, som kledde hovedrollen i sudden death.

For han er utrolig giftig foran mål. Seiersmålet var en klassiker. Han fikk god hjelp av Mattias Livf, som ga Jensen både ganske god tid og nok plass.
Så siktet Jensen på hjørnet.
Og så tok det av.
- Jeg hadde en kjempesjanse rett før. Da fikk jeg ikke stokket kølla, og pucken forsvant utenfor. På målet fikk jeg bra med tid, og den satt heldigvis i hjørnet. Det var utrolig herlig, sier Dragons' toppscorer.
Og det var ganske naturlig at hovedrolleinnehaveren hadde på seg gullhjelm.

- Fikk betalt
Jensen var imponert over måten de kom inn igjen i kampen på.

- Målet var viktig, for vi fortjente dette etter en herlig jobb. Alle var tålmodige og laget fikk betalt. Vi hadde ikke panikk, sjøl om det sto igjen kun ti sekunder. Så scoret Pål, og vi fikk spille i overtall i sudden.
Pål Johnsens 1-1-mål (se egen sak) kom ni skunder før ordinær tid var ute.
Jensens seiersmål kom i det Sparta fikk fullt lag.
Perfekt regi i en kamp, hvor Dragons startet trått.
Sparta la seg nemlig lavt, og var giret på å utnytte Storhamars feil. Hjemmelaget stanget i Sparta-spillerne, men det løsnet de fem siste minuttene av 1. perioden.
I midtperioden var det ganske jevnt, men det var litt mer trøkk de gangene Sparta satte fart framover med flere folk. Spesielt 1. femmeren til sarpingene var gode.
Men i sisteperioden var det mest gult og blått. Tempoet var bedre, og det ble mer flyt. Pasningene kom foran spillerne, og det var bra bevegelse.
Det var rett og slett bra ishockey.

Bra grep
Et annet viktig poeng: Eirik Skadsdammen og Johan Ramstedt byttet femmer. Ramstedt gikk inn som senter, og begge femmerne virket piggere og mer rett på mål.

I tillegg til at Simen Hoel Johannessen & co i 3. femmeren fortsatte å trøkke til.
Den perfekte regien ga en velfortjent lykkelig slutt.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00