Det sittende regiment i Dragons har spurt spillerne om det er noe de savner i dagens drift av klubben. Svaret var ganske enkelt at spillerne savnet lunsjen på kampdager og ville gjerne ha den tilbake.

Daglig leder Njål Berge, tastet litt på kalkulatoren og fant ut at det ville koste klubben 50.000 kroner. Med det meget bevisste regimet i Dragons nå, fant han fort ut at de pengene ikke eksisterte. Blakke, men ikke rådville, med andre ord. Derfor har klubben nå bestemt at Dragons leier ut sine egne kontorer og flytter resten av administrasjonen inn i peisestua i klubbhuset. Dette frigjør 100.000 kroner, og så er lunsjen på plass.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.