HAMAR: André Paulsen spilte ikke for Stjernen mot Storhamar i går, men kom smilende inn i Storhamar-garderoben etter kampen, vel vitende om at han endelig skal spille for Storhamar igjen.

- Det er dette jeg har jobbet for, sier Paulsen til HA-sporten.
Han hadde sin siste sesong i Storhamar som lovende junior i 2002. Siden da har han spilt for Gjøvik, Kongsvinger og altså Stjernen.
Denne sesongen har han notert seg for 12 målpoeng for Stjernen - fem mål og sju assist.
- Jeg kom bra i gang. Jeg får håpe jeg får i gang poengplukkingen igjen i Storhamar, smiler Paulsen.
Kanskje debuterer han allerede i morgen mot Lørenskog borte.
- André gir oss bedre konkurranse på løpersiden. Han er en bra avslutter, så vi skal nok finne en plass til han. Han kommer til å spille denne uka, men om det blir allerede i morgen får vi se på, sier Dragons-trener Rune Gulliksen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.