Patrick Thoresen satt på tribunen da Storhamar Dragons oppskriftsmessig valset over hjelpeløse Kongsvinger. I denne utgaven av Rinkside forteller KHL-proffen at han neppe kommer til å skrive under ny kontrakt med SKA St. Petersburg.

- Jeg kan gjerne tenke meg å spille i enten Sveits eller Sverige, forteller Thoresen, som i morgen reiser tilbake til Russland etter en ufrivillig ferie i Hamar.

KHL-proffen sliter med en ryggskade, men håper å være tilbake på isen ganske kjapt.

I den norske landslagsprofilens tidligere klubb Djurgården ønsker man seg mer enn gjerne et Thoresen-comeback. Den svenske toppklubben innrømmer også å ha snakket med Russland-proffen.

– Vi har hatt kontakt med han, akkurat som med ganske mange andre spillere ute i verden som har Djurgården-tilknytning, sier sportssjef KG Stoppel til Expressen.

På spørsmål om klubben er interessert i Thoresen, svarer han:

– Det finnes interesse.

Lørdag reiser Thoresen tilbake til Russland etter en periode på Hamar, skriver NTB.

Martin Gran tilbake

En som var tilbake på isen var unggutten Martin Gran. En hodeskade har holdt ham ute siden 6. desember, men mot Kongsvinger var han tilbake i gult og blått.

- Godt å være i gang igjen og i tillegg score et mål, sier Gran som legger til han strengt tatt burde ha scoret mer enn en gang mot bunnlaget Kongsvinger.

SLaktet Kongsvinger

HA-sportens hockeyekspert, Svein Harald Arnesen er ikke nådig i sin sportslige vurdering av Kongsvinger, og mener kampen hadde null sportslig verdi for Storhamar Dragons.

Tre poeng var derimot svært viktig, ikke minst siden lillebror Lillehammer I.K. hjalp Dragons i jakten på andreplassen. Laget fra den bratte OL-byen slo Frisk Asker 3-2 i Askerhallen.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.