Thoresen meldte forfall til firenasjonersturneringen på hjemmebane i november. Nå ser Djurgården-proffen framover og satser for fullt også i landslagsdrakta.

føler seg klar

– Jeg har vel aldri sagt at jeg vurderte å gi meg på landslaget. Det var vel mer at jeg heller følte at jeg var ute av form og trengte å trene. Nå derimot føler jeg at jeg trenger kamptrening, og da passer denne turneringen bra, sier Thoresen.

– Dessuten er det godt å komme seg litt unna den daglige rutinen, og det er bestandig fint å være i landslagsgjengen, sa Djurgården-spilleren.

Roy Johansen har tatt ut en tropp bestående av alle disponible spillere med unntak av NHL-spillerne Mats Zuccarello og Andreas Martinsen.

møter tøff motstand

Norge møter vertsnasjonen Sveits fredag 18. desember. Lørdag blir det finale eller kamp om 3.-plassen mot enten Slovakia eller Hviterussland.

Fredag ble det klart at Petter Thoresen overtar landslagsansvaret etter Roy Johansen når VM i Russland i mai er over. Hans første store utfordring blir OL-kvalifiseringen på hjemmebane i september neste år. Der blir sønnen Patrick en viktig brikke på det norske landslaget.

Patrick Thoresen skal etter planen feire jul hjemme i Hamar. Første juledag reiser han tilbake til Stockholm, for programmet i SHL i julen er relativt tett. 2. juledag er det bortekamp mot Skellefteå. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.