Patrick Thoresen, som nå spiller i svenske Djurgården, synes det er en ære å få være med på å hylle Pål Johnsen. Far Petter skal være coach i boksen. Her er de spillerne og det støtteapparatet Pål har plukket ut til sitt lag:

Petter Salsten, Daniel Østbye, Mattias Livf, Eirik Skadsdammen, Tom Erik Olsen, Ole Eskild Dahlstrøm, Martin Johnsen (sønn), Jonas Norgren, Pål Johnsen, Mester Erik Kristiansen, Joakim Jensen, Martin Åhlberg, Michael Smithurst, Christian Larrivée, Mads Hansen, Rune Johannesen, Tommy Marthinsen, Lars Løkken Østli, Patrick Thoresen, Morten Fjeld, Kenneth Larsen, Martin Thelander, Jimmy Andersson, Aleksander Smirnov.

Petter Thoresen i boksen

Trenere: Petter Thoresen, Tommy Larsen og Rune Gulliksen.

Lagledere: Thore Saxrud og Jan Erik Multhagen.

Materialforvaltere: Tom Rune Edvardsen, Ingmar Østeraas, Johnny Smeby og Jostein Smeby.

Magic All Stars skal spille mot dagens Storhamar-lag, pluss Adrian Saxrud Danielsen, som tar turen fra Danmark.

Støtteapparat blir Mathias Saxrud (coach), My Lystad, Marius Engen og Kent Inge Kristiansen.

Overskuddet til Pål

Det skal spilles 2 x 15 minutter, og det blir ferdighetskonkurranser i pausene. Overskuddet går til Pål Johnsen som takk for en lang og fantastisk karriere. Etter kampen er det sosial samling på Tjuvholmen kro.

 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.