Patrick Thoresens Salavat Yulaev er i knestående i semifinalene mot AK Bars. Mandag tapte de tredje kamp på rad, og nå må de vinne de fire neste.
RUSSLAND/HAMAR: Patrick Thoresen fikk mest spilletid av samtlige løpere i Salavat mandag, men med 22 minutter på isen kunne ikke Thoresen bidra til at laget tok den viktige bortseieren mot AK Bars. Hjemmelaget vant 3-2 etter spilleforlengelse, og et omdiskutert mål som ble godkjent etter snaue ni minutter av fjerde periode.
AB Bars overrasket og vant begge kampene i Ufa i starten av påskehøytiden, 4-3 skjærtorsdag og 2-1 etter spilleforlengelse langfredag. Thoresen fikk matchstraff i den første etter to målgivende pasninger, og måtte stå over den andre kampen.
Mandag var han tilbake, men uten å skape det offensive trykket som han og rekkekameratene var kjent for å seriespillet og i kvartfinaleserien. Ikke ett skudd på mål hadde Hamar-gutten, og defensivt var han inne på det viktige utligningsmålet til 2-2, bare 1.18 før tredje periode var over.
AK Bars tok ut målvakten og presset på i seks mot fem. Thoresen kom for sent ned til løperen på bakre stolpe da pasningen kom tversover, og Ilya Nikulin sørget for spilleforlengelse.
Den fjerde kampen spilles i Kazan allerede i dag, og med seier blir det en femte kamp i Ufa. Med tap er Thoresen klar for det norske landslagets oppkjøring mot VM i Tyskland.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.