- Jeg håper Steffen vinner. Jeg håper ikke "fattern" blir for sur nå, men den får han ta, smiler Patrick Thoresen.

Han var torsdag vitne til at Lørenskog utliknet til 1-1 i finaleserien, som spilles over best av syv kamper. 

- Det hadde vært moro

- Jeg heier på lillebror, faktisk. jeg unner ham et NM-gull. Det var i 2009 han vant sist, i Vålerenga, så jeg håper han vinner nå. Det hadde vært moro, forteller han.

Far Petter er inne i sin foreløpig siste finaleserie som trener for Stavanger Oilers. 

Den rutinerte treneren overtar det norske landslaget etter sesongen, og han håper selv han kan krone en fantastisk periode i Oilers med hans sjette NM-gull i klubben. 

Patrick ser helst at Steffen kan heve "bøtta" etter finalene.

Unner Steffen et gull

- Synes du Petter har vunnet nok?

- Ja, men det blir litt sånn at det er samme hvem som vinner, men jeg unner Steffen å vinne det. Når Stavanger scorer, så roper jeg ikke "faen" og er gal. Jeg håper i alle fall at det går bra for Steffen, at han spiller bra hockey, og det synes jeg han gjorde i den første kampen, forklarer Patrick Thoresen til HA-sporten.

Lørdag kan du lese et stort intervju med Patrick Thoresen i papirutgaven til Hamar Arbeiderblad.

Her snakker hockeystjerna ut om framtidstankene, mulighetene for spill i Storhamar, og hva han kan bidra med i Hamar-klubben.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.