Patrick Thoresen satt på tribunen i Hamar OL-Amfi i går.
- Det var en utrolig underholdene kamp. Jeg likte det jeg så av unggutta til Storhamar. De har fått sjansen, og tar vare på den. Se på Anders Braavold. Han imponerte meg, sier Patrick Thoresen, og fortsetter:
- Storhamar er avhengig av at spillere som Larrivée, Jensen, Johnsen, Martz og Hansen leverer. Mads er veldig viktig defensivt. Og i dag var jo Larrivée og Jensen veldig giftige framover, sier KHL-proffen.
Han var i hallen en drøy time før første dropp og skrev mange autografer.
- Jeg stiller gjerne opp på slike ting. Storhamar er klubben min, og har betydd mye for meg.
Patrick trener med A-laget disse dagene. Torsdag reiser han og resten av det norske landslaget til Sotsji.
- Det blir utrolig moro. OL er stort, og jeg håper vi kan kjempe om en kvartfinaleplass, sier Patrick Thoresen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.