PHILADELPHIA: Patrick Thoresen og co. i Philadelphia Flyers er på god vei mot semifinale i Stanley Cup etter 4-2 seieren hjemme over Montreal Canadiens onsdag. Thoresen spilte i 8.34 minutter fordelt på 14 bytter. Han gjorde en kamp helt på det jevne uten å markere seg med verken pluss- eller minuspoeng i protokollen. Første periode endte målløs i onsdagens kamp, den fjerde av semifinalekampene som spilles i best av sju. Hjemmelaget tok ledelsen snaue åtte minutter ut i annen periode ved Daniel Briere, øket til 2-0 etter 6.47 minutter av sluttperioden ved Scott Hartnell før Montreal scoret to raske og kom à jour på stillingen 2-2. Vel tre og et halvt minutt før slutt sendte Briere hjemmelaget i ledelsen igjen, men det var R.J. Umberger som definitivt avgjorde kampen med sin scoring to sekunder før slutt.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.