HAMAR: - I Norge er det fullt kjør hele året, bare med en liten ferie etter sesongslutt. Her ble jeg overrasket over at det er mange som ikke trener mye om sommeren, men bare i sesongen. Det gjorde at jeg kom godt i gang på de første treningene, forteller Adrian Saxrud Danielsen til HA-sporten.
Spillerne får fri minst en dag i uka, og denne uka hadde 19-åringen fått to hele dager fri av Drummondville Voltigeurs midt i sesongen. Det har han aldri hatt tidligere i Storhamar.
Derfor bruker Hamar-gutten litt ekstra tid på å pleie og restituere kroppen på treningssenteret ikke langt unna der han bor i Drummondville - på vegen mellom Montreal og Quebec sørøst i Canada.
Kanskje ikke så rart etter å ha spilt seks kamper på ni dager på en skikkelig roadtrip der klubben som ligger lengst unna i avstand er en 18 timers busstur - til Cape Breton helt ute på tuppen av Nova Scotia.
Det tilsvarer om lag Hamar-Narvik med tre timers stopp undervegs.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.