Lars Løkken Østli var imponerende god i går. Han scoret to mål, og skøytejerna gikk nesten varme.
HAMAR: Løkken Østli var god over hele banen i går. Det eneste han var litt misfornøyd med sjøl, var at han ikke scoret ett mål til.
- Det var litt synd at det ikke ble tre scoringer, sier Dragons-backen.
Han dro ut målvakt Lars Haugen, men var maks uheldig. En Lørenskog-back traff pucken på tennis, men det så ut som det skulle gå bra likevel, for pucken fortsatte i retning mål. Men så fikk en Lørenskog-spiller satt fram skøyta.
- Jeg tror ikke backen gjør det ni av ti ganger, for å si det sånn, gliser Østli, som innrømmer at han jublet litt for tidlig.
Han var veldig godt fornøyd med at de klarte å snu kampen.
- Det ble en herlig avslutning på kampen.
Storhamar har et spennende backpar i Østli og Andreas Hjelm nå.
- Det handler om å gå mye på skøyter. Jeg trivdes utpå der i dag. Det var moro å spille, sier Lars Løkken Østli.
Storhamar-backen er spent på hvordan Lørenskog angriper morgendagens kamp.
- Jeg tror de vil satse mer nå. Vi får se. Uansett har vi et veldig bra utgangspunkt. Det var en skikkelig sluttspillkamp i dag. Det er kun hard jobb som teller i slike kamper, sier Østli.
Det beste bildet på hard jobbing i går var da Mattias Livf fikk to pluss to minutter. Høydepunktet i det undertallet var Ruben Smiths utrolig redning. Noen Lørenskog-spillere jublet. Ruben Smith svarte med å vise dem pucken som lå i snappen.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.