HAMAR: Storhamars solide back, Lars Løkken Østli (23) har stått over ni kamper og går antagelig glipp av fem til.

- Jeg håper å være spilleklar til bortematchen mot Frisk Asker 11. januar, sier backen, som var veldig landslagsaktuell da han ble skadd igjen i båtbeinet i hånden i november.
Han ble operert for annen gang og har bare kunnet trene alternativt siden operasjonen.
- Jeg har trent bra og vært på is hver tirsdag og torsdag. Sannsynligvis er jeg i bedre form nå enn da jeg ble skadd, ler Lars Løkken Østli, som var til kontroll tirsdag og som skal til ny sjekk 10. januar.
- Da håper jeg naturligvis å bli friskmeldt. Både Eerikki Koivu, Pål Johnsen og jeg må stå over romjulskampene mot Stavanger (h) og Comet (b) og et par på nyåret. Men vi kommer sterkt tilbake.
Storhamar spiller sin første kvartfinalekamp onsdag 25. februar.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.