HAMAR: Geir Østberg spilte 277 A-kamper for Storhamar Dragons, og ga seg der etter 2005-06-sesongen. Så ble det en sesong i Gjøvik, etterfulgt av en halv sesong for 1. divisjonslaget til Dragons.

Nå har han altså fått på seg utstyret igjen.
I Halden.

- Var ikke ferdig
- Jeg vet ikke detaljene rundt hvordan navnet mitt dukket opp, men det viste seg at Comet så seg om etter en keeper til, i tillegg til Mathias Gundersen. Jeg ble litt overrasket da de ringte.

Men turen inn i den berømte tenkeboksen ble ganske kort.
- Jeg har følt at jeg ikke er helt ferdig med ishockey, og da jeg fikk denne muligheten, var det litt nå eller aldri. Comet ville satse på meg, og da tok jeg sjansen.

Stått to kamper
Han har trent med laget i to uker.

- Det har gått overraskende bra på trening.
Østberg har spilt to kamper for sitt nye lag.
- Jeg sto mot Bofors og Stjernen. Det gikk ganske bra, men jeg må jobbe med tempo og teknikk, finne igjen stilen. Det er snakk om matchtrening. I løpet av en måned bør jeg være der jeg skal være. Det er ikke sikkert det fungerer, men jeg har trua. Starten har vært positiv, og det er viktig.

Vil ta opp kampen
Det er ikke aktuelt å være en ren 2. keeper.

- Jeg har sagt at det er uaktuelt kun å sitte på benken. Det har jeg gjort nok. Jeg har fått beskjed om vi skal matches begge to, men Gundersen har et bedre utgangspunkt enn meg, og jeg blir ikke overrasket hvis han står seriestarten. Men dette er ingen umulig oppgave, og jeg tror de kan få mye ute av Gundersen og meg med konkurranse, sier Geir Østberg, som har en ettårskontrakt med Comet.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.