Fra før er det kjent at verken Andrew Engelage eller Daniel Jørgensen fortsetter i klubben, og at Robert Hestmann er hentet inn som en av to nye målvakter.

I går kveld ble målvaktparet komplett da svensken signerte en ettårskontrakt med Storhamar.

Oskar Östlund har spilt de to siste sesongene for EHC Bregenzerwald (nivå to i Østerrike) og hadde i 2014–2015 en redningsprosent på 93,4 på 28 kamper i grunnserien.

Det er også klart at backen Magnus Eikrem Haugen har skrevet under på en ny kontrakt.

Dermed er 21 spillere klare for neste sesong. Linus Johansson skal erstattes, og klubben håper at broren, Joel Johansson, velger Storhamar. 


Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.