HAMAR: Den siste tida har Orskaug fungert som sportssjef i Storhamar Dragons. Han har jobbet mye med kontrakter og nye spillere.
- Respekterer valget
Daglig leder Carl Oscar Bøe Andersen kommenterer saken slik:

- Vi har jobbet for å beholde ham, og har prøvd å finne alternative løsninger - uten å lykkes. Han har brukt veldig mye tid på klubben, og har vært hele tiden. Han er alltid engasjert. Vi er glade for den jobben han har gjort for Storhamar Dragons, og respekterer det valget han har tatt, sier Carl Oscar Bøe Andersen, og fortsetter:
- Torbjørn har vært en viktig del av ungdomslinja vår. Han har også vært viktig i jobben med å finne en hovedtrener som kan ta dette videre. Den personen har vi funnet i Rune Gulliksen, sier Coba.

Blir ikke erstattet
Torbjørn Orskaug var ansatt i klubben.

- Vi kommer ikke til å erstatte ham. Oppgavene hans blir flyttet over til andre. Odd Christian Svendby vil blant annet få ansvaret med kommunikasjon mot skoler og forbund. HOA skal ta over hallen, og det vil også frigjøre en del hos oss, sier Coba.
Sist sesong hadde Orskaug en managerrolle, i et trenerteam sammen med Aleksander Smirnov og Ole Eskild Dahlstrøm.

- Unik person
Styreleder Tore Tomter sier dette om at Orskaug slutter i klubben:

- Jeg kjenner norsk hockey godt, og det er få som matcher Torbjørn på visse områder. Han er en unik person, og derfor er det beklagelig at han slutter hos oss. Men jeg har full forståelse for hans valg. Han har kjørt hardt, sier Tomter.
Torbjørn Orskaug har vært i Storhamar siden 2001, og har bekledd en rekke roller i klubben. Han har vært leder for TUK-satsingen, målvakttrener, assistenttrener og hovedtrener. Etter det HA-sporten erfarer var Orskaug aktuell som ishockeykommentator for TV2, men har takket nei.
HA-sporten lyktes ikke å komme i kontakt med Torbjørn Orskaug i går kveld.

Markedsstilling
Lill Hege Papuga, som har jobbet mest med arrangement den siste tiden, har også sagt opp jobben sin i Dragons.

- Hun vil bli erstattet. Hun skal jobbe fram til 1. september. Det blir en ren markedsstilling som blir utlyst. Vi trenger folk som kan selge klubben. Espen Løvås vil få hovedansvaret for arrangement. Han har jobbet med det lenge i Dragons, sier Bøe Andersen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.