HAMAR: - Jeg er bare her fordi det er morsomt å være på isen i denne sammenhengen, og fordi Ruben var interessert. Det er alltid godt å få inn et par øyne fra utsida, og en som kanskje har litt ekstra keeperøyne. Dette er nok vel så inspirerende for meg! smiler Torbjørn Orskaug.

Han hadde sin første istrening med Storhamar siden forrige sesong, og stortrivdes.
Det så både gutta og de få tilskuerne.
Orskaug har hatt det han beskriver som en løs prat med trener Rune Gulliksen, men ikke om det som skjer på isen.
- Vi har pratet litt om ting utenfor isen, men noe mer enn det er det ikke for min del.
Rubens og de andre målvaktenes jobb i OL beskriver Orskaug som en voldsom stimulans.
- Målvaktene kan ikke trylle så mye nå på tampen i OL-forberedelsene, men det er alltid godt å terpe litt på detaljer og ha litt ekstra keeperfokus på trening. Det som er viktig når de reiser til Canada er at der starter alle med blanke ark. Da er det kamp om nye poeng, og ingen gamle resultater å dra med seg.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.