LØRENSKOG: Han har flere ganger vært i nærheten av en a-lagsplass, men aldri blitt vist en skikkelig tillit av Storhamar Dragons.
I fjor var en nede igjen på nivå to for Gjøvik.
Og nå er han bedre enn noen gang.

Ble helten

Da en Lørenskog-spiller måtte i utvisningsboksen på slutten av kampen i går, slapp han til i sitt første overtallsspill i Dragons-karrieren. Eirik Skadsdammen måtte nemlig gi seg mot slutten av kampen, og da var det duket for mannen med gullhjelm.
På pasning fra Nathan Martz ble han matchvinner i går kveld.
- Helt fantastisk, beskriver 24-åringen overfor HA-sporten.

- Godt å få tilliten

Selv er han stolt av hvordan han har åpnet årets sesong i Storhamar-drakta.
Han scoret også ett av to gulblå mål hjemme mot Stavanger i helga.
- Da fikk jeg tillit i tredjerekka, og det var godt. Jeg føler jeg har utviklet veldig inn mot denne sesongen, men det har jo egentlig vært litt over det som var ventet.
- Med gullhjelmen på toppen?
- Ja, he, he. Jeg har jo ikke hatt noen planer om å ha den. Men artig er det, sa en lettet Ørjan etter gårsdagens seier.

Ståpåvilje

Han viste i likhet med resten av laget en enorm vilje til å stå på.
Selv om Lørenskog kom tilbake til både 2-2 og 3-3, presset Dragons på for seieren.
Og til slutt kom altså uttellingen.
- Jeg vet ikke helt hva som har skjedd, men det har jo hjulpet veldig at Michael har hatt trua på meg. Når man får muligheten, er det bare å kline til.
Og det gjorde virkelig Ørjan.
Og årets første seier ble resultatet av det.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.