Mandag kunne Steffen Thoresen (24) se pappa Petter Thoresen og hans Stavanger slå ut Sparta av semifinalen. Det håpet yngste-sønnen at ikke skulle skje.
HAMAR: Allerede lørdag ble Steffen Thoresen og Vålerenga klare for finalespillet etter å ha nedsablet Storhamar med 4-1 i kamper. Mandag fulgte han spent med på om fatter’n skulle bli finalemotstanderen.
Med 3-2-seier til Stavanger hjemme mot Sparta, ble det klart for en familieduell i årets NM-finale.
- Det skal bli gøy å møte fatter’n. Vi har aldri møttes i en finale før, så det skal bli spennende, forteller Steffen Thoresen.
- Det er gøy for han (Petter) at han klarte å ta Stavanger til finalen, men jeg ønsket meg egentlig Sparta som motstander med tanke på reiseavstand og publikum, fortsetter yngstesønnen, som gjorde fem poeng (3+2) mot Storhamar i semifinaleserien.
- Vi er favoritter. Egentlig har vi bare cruiset oss til finale, forteller Steffen.
Pappa Petter er enig i at Vålerenga er favoritter.
- Vi kommer til finalen som underdogs. Vi har slitt på Jordal i år, men jeg har trua på at vi skal klare å gjøre noe med det, forteller Petter Thoresen, som ikke vil gi sønnen noe ekstra oppmerksomhet på isen.
- Vi er venner utenfor isen, men under selve kampen er vi helt vanlige konkurrenter, fastslår far Thoresen, som i disse tider venter på å bli bestefar til sitt tredje barn.
- Nå er det gått sju dager over termin, så nå kan barnet snart komme, ler Steffen som venter sitt første.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.