HAMAR: For å demme opp mot en mulig spillerflukt til russisk hockey, vil svenskene vil ha en nordisk superliga.

Finske og svenske toppklubber er allerede involvert i en omfattende treningsserie - Nordic Trophy. Vålerenga har som vanlig meldt sin interesse for begge prosjektene.

Økonomien bestemmer
- Det høres spennende ut, men det blir til syvende og sist et økonomisk spørsmål, sier Storhamar-trener Torbjørn Orskaug, som ønsker å sette seg bedre inn i svenskenes planer før han gir flere kommentarer.

Etter kampen mot Mora i helgen, sa han dette om mulig deltakelse i treningsserien Nordic Trophy:
- Det høres spennende ut. Det vil alltid være interessant å være med i sånne prosjekter.

Tæring etter næring
- Vi må jo vise tilstedeværelse, men vi har ennå ikke tatt stilling til om det er aktuelt å delta i Nordic Trophy. Vi setter tæring etter næring. Storhamars styre må bestemme om dette er noe vi har muligheter til å være med på, sier Micky Bjerke.

Inntil videre kjører dragene med sitt vante treningskampopplegg. I kveld er de kommet fram til kamp nummer fem borte mot Lillehammer.

Sju nye
Storhamar stiller med sju nye mann siden Mora-matchen:

Ruben Smith overtar buret etter Jonas Norgren, Antti Hilden får antakelig sin debut, og ellers er Pål Johnsen, Andreas Hjelm, Patrick Yetman, Eerikki Koivu og Cato Ørbæk på plass igjen.
Det betyr i praksis at kveldens storhamarteam ikke blir fullt så juniorpreget som mot Mora.
Storhamars treningskampopplegg: Storhamar - Mora 3-6, Storhamar - Sparta 3-2, Lørenskog - Storhamar 2-3, Mora - Storhamar 4-1, i kveld: Lillehammer _ Storhamar, søndag 7. september: Skåre - Storhamar, torsdag 11. september: Storhamar - Frisk, lørdag 13. september: Sparta - Storhamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.