STAVANGER: Fire av ishockeyspillerne på Stavanger Oilers har startet et veldedighetsfond.

Hver sesong skal de samarbeide med to organisasjoner, i år har valget falt på Kreftomsorg Rogaland og Kirkens Bymisjon Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad.
- Vi er veldig privilegerte som får lov til å drive på med det vi liker aller best. Derfor ønsker vi nå å bidra med å gi noe tilbake, sier Stavanger-spiller Lars-Peder Nagel til Aftenbladet.
- Klubben har allerede et prosjekt som heter «Behold korken på» som handler om å forebygge rusproblemer. Nå ønsker også vi spillere å gjøre noe for lokalsamfunnet, sier han. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.