Dermed økte Oilers ledelsen i eliteserien, og laget er nå ti poeng foran Lørenskog med én kamp mer spilt.

Vålerenga, som har hatt en meget skuffende sesong, kom til Stavanger med fornyet optimisme etter tre seirer på rad, men mot den suverene serielederen var hovedstadslaget sjanseløst.

Etter at Dan Kissel hadde gitt hjemmelaget ledelsen utlignet riktig nok Tobias Lindström for Vålerenga, men etter det var det aldri noen tvil om hvor poengene skulle ende opp.

Josh Soares ga Oilers ledelsen mot slutten av første periode, og i annen periode scoret Stavanger tre ubesvarte mål gjennom Kissel, Stian Høygård og Mats Larsen Mostue. Rasmus Juell ga gjestene et lite håp om en opphenting med sin 2-5-scoring, men i kampens siste 20 minutter ble det bare én scoring.

Den sto Stavangers Christian Dahl Andersen for, og dermed ble det 6-2.

Mens Stavanger er suveren serieleder, er Vålerenga fortsatt på en meget skuffende 6.-plass. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.