STAVANGER: Stavanger Oilers legger opp til et budsjett på rundt 18 millioner kroner. Det er 4 millioner kroner mindre enn i fjor.

- Vi er ikke helt i mål med å snekre budsjettet for denne sesongen, men det blir nok en reduksjon på 15-20 prosent i forhold til forrige sesong, sier Oilers-direktør Pål Higson til Stavanger Aftenbladet.
Oilers endte opp med et budsjett på rundt 22 millioner kroner forrige sesong. Det betyr at klubben trolig ender opp med å legge listen på rundt 18 millioner kroner for den kommende sesongen.
- Jeg ønsker ikke å gå i detalj, men vi ønsker å spare inn noen millioner. Det skal vi først og fremst gjøre på å ha færre profesjonelle spillere i troppen. I tillegg skal vi prøve å bruke litt mindre penger generelt sett, for å si det litt enkelt, sier Higson til lokalavisen.
Styret har gitt klubben tillatelse til å hente inn tre solide forsterkninger. Det er gode nyheter for trener Petter Thoresen. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.