Hamar
Også dette skjer i Storhamar-regi, men trolig i en litt annen form enn den andre auksjonen har gått i.
- Vi må komme ut til et breiere publikum med Zucca-drakta, sier Stian Bekkelund i Storhamars Supporterunion. Vi vet at det er utrolig mange Rangers-supportere i Norge og tror at det vil bli kamp om dette klenodiet.
- Hvordan vi skal gjøre dette, har jeg ennå ikke klart for meg, men dette skal vi ta en idédugnad på.
Heller ikke tidspunktet på når Zucca-drakta skal legges ut, har en oversikt over i dag: - Det kan ta tid å få drakta til Norge på grunn av postgang og tollbehandling. Derfor er det vanskelig å tidfeste når vi kan legge ut Zucca-drakta, men når det legges ut, håper vi å få inn mellom 5.000 og 10.000 kroner for den, sier Bekkelund.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.