PHILADELPHIA: Klubben leder 2-1 i kamper (best av sju) i åttedelsfinalen mot Washington Capitals.

Thoresen var nær ved å måtte fjerne en testikkel forrige uke. Han blokkerte et skudd, ble rammet i skrittet og falt som en stein til isen.
Få dager etter uhellet og sykehusopphold, var nordmannen tilbake på isen som en vinner. Slikt elsker amerikanerne. Thoresen nevnes flere steder som «en legende».
- Jeg vil gjøre det samme igjen. Du ofrer deg for laget. Det er slik det skal være, sier Thoresen til Courier Post.
- Tidligere i sesongen ville han kanskje prøvd å stoppe skuddet med beina. Nå kastet han seg ned og brukte hele kroppen. Det var litt ekstra, og er det sluttspillet handler om, sier lagkamerat Danny Briere til samme avis.
Thoresen er første nordmann i et NHL-sluttspill. Totalt har norske spillere vært på banen i 475 NHL-kamper gjennom historien. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.