Storhamar har nå slått pengesterke Lørenskog fem av de siste seks oppgjørene. I går kveld kom avgjørelsen helt på tampen, og det var Ørjan Mikkelsen som satte pucken i nettet etter pasning fra "The Comeback Kid", Nathan Martz.

Sistenevnte noterte seg også på scoringslisten, sammen med Martin Blakseth Huse og Eirik Skadsdammen.

Michael Smithurst var en svært fornøyd trener etter kampen:
- Vi har en utroligf offervilje i dag, og gutta tar ansvar. Det er godt for en trener. Jeg synes også vi vinner fortjent, sier han til h-a.no rett etter kampen.

Les mer om kampen i morgendagens HA.
 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.