Eirik Johansen er primus motor for prosjektet.

– Målet er å starte opp i 2. divisjon neste sesong. Vi hadde et møte i høst der vi informerte litt, og kom med noen tanker, sier Eirik Johansen.

Han har nærmere 25 aktuelle spillere på blokka. Nå jobbes det med økonomien.

Budsjett på 200.000

– Jeg har vært i kontakt med noen andre 2. divisjonsklubber for å få informasjon. Vi har et budsjett på 200.000 kroner. Planen er å kjøre en egenandel på 5.000 kroner. Da er vi halvvegs med utgangspunkt i 20 spillere. Resten må dekkes inn med sponsorer og dugnader. Jeg har allerede vært i kontakt med noen firmaer som er positive, sier Johansen, og fortsetter:

– Vi har satt ned ei sponsorgruppe på fire personer som skal jakte litt ekstra. Det er personer med et bra kontaktnett i næringslivet, sier Eirik Johansen, som også skal være med i den gruppa.

Noen bortekamper koster litt ekstra – også i ishockeyens 2. divisjon. Det kan bli turer til Haugesund, Stavanger og Trondheim, litt avhengig av hvordan denne sesongen i 2. divisjon ender. Nå leder Nidaros fra Trondheim serien foran Gjøvik. De andre lagene som spiller i ligaen denne sesongen er Jutul, Grüner 2, Prinsdal, Ski og Skedsmo.

Under Yngres

Som nevnt er det stort sett tidligere Storhamar-spillere som er med. Flere har spilt junior- og 1.-divisjonshockey i klubben. Ørjan Mikkelsen, Simen Sveen, Trygve Hillestad, Anders Vold og Dima Smirnov, som alle har spilt på A-laget, skal være veldig aktuelle for det nye laget.

– Slik det ser ut nå blir det et trenerteam med Anders Vold, Trygve Hillestad og meg, sier Eirik Johansen, som er veldig positiv til at de skal få dette til å bli en realitet allerede neste sesong.

Det nye laget skal ligge under Storhamar Yngres.

– Nå i starten blir det mest etablerte spillere på laget, men på sikt håper vi at dette tilbudet kan gi yngre gutter, som ikke er i A-stallen til Storhamar, en mulighet til å spille seniorhockey, sier Eirik Johansen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.