24-åringen, som har Södertälje som moderklubb, er ving, høyrefattet, 1,88 lang, og spilte for Nyköping i svensk 1. divisjon forrige sesong.

Der produserte han 27 poeng på sine 20 kamper, og hadde pluss 25 i pluss/minus-statistikken.

Svenske Despotovic har kamper for U17-, U18-, U19- og U20-landslaget.

Storhamar har gående aksjonen «Vi bygger laget - sammen med deg».

- Despotovic blir spilleren fra dette prosjektet, sier Sjur Rakstad-Larsen i eliteutvalget, som håper det kan komme inn minst en spiller til.

- Kommer det inn mer penger enn budsjettert er det sagt at dette skal gå til sport. Så får vi se. Men denne spilleren kommer nok eventuelt ikke før ved juletider.

Dragons har skrevet kontrakt med følgende spillere: Andrew Engelage, Daniel Jørgensen (målvakter), Erik de la Rose, Jimmy Andersson, Lars Løkken Østli, Andreas Øksnes, Anders Braavold, Adrian Saxrud Danielsen, Magnus Eikrem Haugen (backer), Christian Larrivée, Mads Hansen, Pål Johnsen, Eirik Skadsdammen, Lars Erik Hesbråten, Linus Johansson, Joakim Jensen, Ole Petter Øvergaard og Daniel Despotovic (løpere).

Det er også klart at Ørjan Mikkelsen og Trygve Hillestad legger opp.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.