Oppturen vil ingen ende ta for Lillehammer-gutten Alexander Reichenberg. Mandag ble 1-0-scoringen hans mot Genève kåret til rundenes mål. I dag ble han kåret til rundenes beste spiller.

Selv er han glad og stolt over å ha vunnet sin andre pris på to dager.

- Det er utrolig morsomt for meg. Jeg hadde ikke trodd det i det hele tatt, sier Reichenberg, som håper å ta med seg selvtilliten inn i fredagens serieåpning mot Vålerenga.

- Nå er det bare å ta med seg den gode følelsen inn i GET-Ligaen.

Fra før har også Robert Hestmann blitt kåret til rundens beste spiller. Han ble det etter praktkampen i Genève, der han stoppet samtlige skudd i Storhamars 3-0-seier.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.