HAMAR: Aleksandr Perezhogin ga laget ledelsen, før Mika Hannula doblet.

1.rekka med Thoresen sikret seieren i 2. periode, da han og Aleksander Radulov serverte Sergej Zinovjev på 3-0-målet.
Nå skal Patrick spille all star-kamp lørdag, før Salavat drar ut på en ordentlig turne, med tre rake bortekamper.
- Det kommer sikkert til å bli en slitsom lørdag, med flytur til Moskva, privatfly derfra til Minsk med alle spillerne, kamp og fly tilbake til Moskva. Jeg håper jeg rekker flyet tilbake til Ufa samme kveld, men jeg vet ikke.
- Uansett blir det veldig morsomt, sier Patrick, om kampen han skal spille for Team Jagr - laget som har hockeylegenden Jaromir Jagr som leder.
Thoresen er nå oppe på 6. plass på listen over poengplukkere i KHL, med 50 poeng (20/30) på 48 kamper.
Han leder også pluss/minus-statistikken, med fantastiske 35 plussmål på sine 48 kamper for laget som ligger på andreplass totalt i den russiske serien.
Akkurat som i Norge, vil det gjenstå tre seriekamper etter OL-pausen i februar, men KHL har en ekstra sluttspillrunde i forhold til hva man er vant med i den norske serien, som går rett på kvartfinaler.
Tidligere Storhamar-trener Aleksander Smirnovs Severstal har for øvrig klatret til 16. plass totalt av de 24 lagene.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.