Mange Storhamar-fans har gledet seg til å se Petteri Nummelin (43) i Storhamar-drakt mot Mora IK i morgen.

Det kommer de ikke til å få se.

Assistenttrener Pål Johnsen, som fungerer som hovedtrener mens Sjur Robert Nilsen er med på landslaget, forteller dette om situasjonen til Nummelin:

- Han kommer til Mora for å være med oss, men han har fått en liten strekk i leggen, og derfor spiller han ikke i helgen. Han tror han kan trene med oss mandag, og da får vi bare jobbe med det vi har. Vi kan ikke bruke energi på dem som ikke spiller, sier han.

Anders Gulliksen og Simen Løvhaug Hansen er i Sverige med U20-landslaget, mens Martin Rønnild, Martin Blakseth Huse sliter med skader i overkroppen.

Christian Larrivée sto over lørdagens kamp mot Lillehammer med en nakkeskade, men han er derimot spilleklar. Lars Erik Hesbråten trente også på is i dag, men han må fortsatt vente på å spille kamp.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.