Bakgrunnen for ønske om rapport, er det som skjedde i etterkant av kampen mellom Stjernen og Storhamar lørdag. Det oppsto et basketak mellom Storhamar-supportere og to Stjernen-spillere i enden av Stjernens spillerboks.

Vil undersøke

– Vi hadde ingen delegat i hallen, men er blitt gjort kjent med det. Vi forholder oss til klubbene, og vil undersøke hva som skjedde. Dette blir behandlet av administrasjonen i forbundet. Så kan saken eventuelt sendes videre til disiplinærutvalget. I de fleste arenaer er det vanskelig at slike episoder skjer, mens det er mulig i noen haller. Dette har vært et tema i Stjernehallen tidligere, men vi har ikke hatt mange slike episoder, sier Petter Salsten, som er sportssjef i Norges Ishockeyforbund.

Startet med utvisning

Dramatikken startet da Eirik Skadsdammen måtte gå i dusjen etter en takling på Robin Axbom, som ble liggende på isen. Stjernen-spilleren kom raskt tilbake i spill. Da reagerte supporterne, og ting utviklet seg videre. Det endte med bråk mellom supporterne og to Stjernen-spillere i enden av Stjernens spillerboks.  

Les også
SPORT Flere Storhamar-fans var involvert i bråk da Storhamar slo Stjernen 2-0 lørdag.
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.