• KLAR: Eirik Skadsdammen gleder seg til å møte Vålerenga på Jordal i morgen kveld.
    FOTO: Bendik Havdal Eriksen

Storhamar er inne i en tung periode. Etter å ha slått Kongsvinger 2-0 hjemme torsdag, gikk laget på et 4-3-tap mot Manglerud Star søndag kveld. 

Assistenttrener Pål Johnsen sa følgene til HA-sporten etter kampslutt: 

– Jeg skulle ønske flere spillere gikk foran når vi trenger det. Det er helt dødt fra mange av nøkkelspillerne våre, sa Johnsen, som ikke ville si hvilke spillere han siktet til.

- Pål har rett

Eirik Skadsdammen og Christian Larrivée er to som forventer mer av seg selv.

Skadsdammen, som produserte 68 poeng sist sesong, står kun med tre målgivende pasninger etter ni seriekamper.

- Jeg bryr meg ikke så mye om poengene, men jeg føler at jeg ikke har spilt bra nok. Jeg skal gå på skøyter, krige og jobbe hardt, og det har jeg ikke klart, sier Skadsdammen.

Kaptein Christian Larrivée, som også hadde en forrykende 2014/15-sesong, er frustrert over hvordan serieformen har vært så langt.

- Pål har rett i det han sier, og jeg føler helt klart at det gjelder meg. Jeg må produsere mer poeng enn hva jeg har gjort, sier han, og legger til:

- Vi er mange som ikke har vært så gode som vi skal være. Jeg har ikke produsert nok poeng, og det er ikke bra nok. Men jeg prøver å spille fysisk hockey når poengene uteblir, sier Larrivée, som mener flere spillere på opp på et høyere nivå.

- Det har ikke vært bra nok i serien. Men vi må bare kjøre på, så vil det løsne etter hvert, sier Larrivée.

jordal motiverer spillerne

I morgen reiser Storhamar til Oslo for å møte erkerival Vålerenga, og det er kanskje den perfekte motstanderen for et Storhamar-lag som sliter.

- Er det en kamp vi virkelig skal være motivert, så er jo det borte mot Vålerenga på Jordal. Vi har litt å revansjere mot dem etter det som skjedde her i høst (0-2-tap). Vi må gå inn med en god innstilling, jobbe hardt, så skal vi ha en god mulighet til å få med oss poeng derfra, sier Eirik Skadsdammen.

Etter treningen satt Christian Larrivée og Joakim Jensen over ti minutter og diskuterte (bildet).

- Vi snakket om detaljer som må bli bedre. Rekka vår fungerte ganske bra mot Red Bull og Kongsvinger, mens det var tyngre mot MS. Det er bare småting som skal til før det snur. Det vil bli bra, sier Larrivée.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.